Blog

Welkom in de Wonderlijke Wereld van mijn brein!

 

Even over social media …

Ik kwam vandaag op Instagram de volgende meme tegen:

En ik moest er heel erg hard om lachen. Ik ging meteen down memory lane en dacht vol nostalgie terug aan de tijd dat mijn ouders een 3310 hadden met Snake II en dat mijn moeder niet kon bellen, omdat mijn zus via de telefoonkabel op MSN zat. Dat ik Sim City op een floppie speelde op de windows 97 computer. Dat als de computer weer eens vast liep je hem kon repareren door heel hard tegen de zijkant van de computerkast te schoppen. Dat ik een knalroze flip-phone had (ja, zo een als in die videoclip van Adele’s Hello) en dat later mijn Swing 800 op 90 graden met het beddengoed is mee gewassen. Even uit elkaar halen, drogen op de CV en good as new. Yep, those good old days.

Read More

Code geel

Laatst fietste ik 11 kilometer met windkracht 8 naar huis nadat ik het lumineuze idee had gehad om benen te trainen in de sportschool. Code geel stond in koeienletters op de site van het KNMI. Tegen de wind in met puddingbenen, mijn blik op de grond gericht en de wind suizend in mijn oren beulde ik traag maar gestaag door het polderlandschap. In de verte achter mij zag ik een zielig klein zwart vlekje zwaar over het stuur gebogen licht slingerend zijn weg afleggen.

Read More

Welkom

Hoi! Welkom op mijn blogpagina! Hier schrijf ik mijn gedachtes uit, die zich altijd als een film in mijn hoofd afspelen. Het van mij af schrijven zorgt voor een bepaalde soort rust in mijn hoofd. Een soort ontspanning. Daarnaast schrijf ik ook graag andere verhalen. Fictieve verhalen en waag ik soms zelfs een kansje met het meedoen aan (online) verhalenwedstrijden. 🙂