• met gezin op pad

    Reizen

  • met gezin op pad

    Reizen

Wildkamperen in de Schotse Hooglanden

Het zit er weer op. Twee turbulente vakantieweken zijn voorbij en wat hebben we genoten van het avontuur! Afgelopen meivakantie waren we naar Amerika, waar we alvast gesnoven hebben aan wildkamperen met een 4×4. Ditmaal togen wij met eigen auto naar het exotische Schotland, want 27 graden, om daar met een backpack de Schotse hooglanden te trotseren.

Read More

Gids voor Zuid-Afrika

Het was weer meivakantie en voor Tijs en mij staat dat gelijk aan de backpack volgooien en op het vliegtuig stappen. Het liefst zo ver mogelijk. Ook dit jaar is dat weer gelukt, want we vlogen afgelopen 23 april een kleine 10 uur naar Johannesburg in Zuid-Afrika. Over mijn backpack inpakken doe ik niet zo moeilijk. Ik begin het liefste op het aller-aller-laatste moment, zo rond 22:00 uur ’s avonds, en pak de laatste dingetjes om 05:00 uur ’s morgens in. Dit alles tot grote ergernis van Tijs, die wel drie dagen van tevoren begint met inpakken.

Read More

Welkom

Hoi! Welkom op mijn blogpagina! Hier schrijf ik mijn gedachtes uit, die zich altijd als een film in mijn hoofd afspelen. Het van mij af schrijven zorgt voor een bepaalde soort rust in mijn hoofd. Een soort ontspanning. Daarnaast schrijf ik ook graag andere verhalen. Fictieve verhalen en waag ik soms zelfs een kansje met het meedoen aan (online) verhalenwedstrijden. šŸ™‚