Killer Heels are back!

Soms heb je wel eens van die dagen dat je de meest briljante en ingenieuze ideeën krijgt. Ik ruimde namelijk mijn kast en slaapkamer op en kwam een kist tegen, waarvan ik onderhand de inhoud vergeten was. Ik maakte hem open en vond mijn oude collectie van hakken. In alle soorten, maten en kleuren. Van enkellaarsjes tot echte stiletto’s. Hoe kon ik deze vergeten zijn?!

 

De ontdekking van deze collectie maakte veel herinneringen los. Ik heb van mijn vijftiende tot aan mijn eenentwintigste veelvuldig op hakken gelopen. Van gewone laarzen tot 10 cm naaldhak. Op een gegeven moment heb ik domweg besloten dat ik hakken dragen op het werk onpraktisch en te pijnlijk vind. Dat had ook met de gladde vloeren op school te maken en dat ik, echt waar, een keer tijdens mijn uitleg ben uitgegleden en heel hard op mijn plaat ging. Dat was ZO GÊNANT, dat ik mijn hakken tijdperk beëindigde en ben overgestapt op sneakers en boots. Hoe afgetrapter en comfortabeler, hoe beter. Jammer genoeg. Lopen op killer heels is inderdaad even door de pijn heen bijten, maar het is het meer dan waard. Een beter idee om je zelfverzekerd en sexy te voelen is er niet. Ik kwam laatst de tip tegen dat je tegen een down gevoel een muziekje op moet zetten en in je ondergoed en je high heels voor de spiegel moet gaan dansen. Dit advies ging mij wel wat ver, maar ik denk wel dat er een kern van waarheid inzit. Al is het alleen maar, omdat van hoge hakken je je rug rechter houdt en dus zelfverzekerder overkomt.

 

Veel van de hakken die ik in de collectie vond zijn inmiddels flink afgetrapt en onbruikbaar geworden en ik ga ze, met pijn in mijn hart, binnenkort wegdoen. Ik heb zeker 3 paar gevonden die nog erg mooi zijn en die ik gewoon nog kan gebruiken. Afgelopen donderdag had ik dan ook het eerste paar aan naar mijn werk en het beviel mij best goed. Ik had pijn en ik loop een stuk langzamer dan normaal, maar ik weet ook dat dat een kwestie van tijd en gewenning is. Wellicht helpt het ook als ik de volgende keer niet vergeet om mijn derde en vierde teen aan elkaar te tapen met een pleister. Ik vond het in ieder geval een mooie gelegenheid om ook nieuwe pumps te kopen. Dan moet ik namelijk écht doorzetten. Wellicht breekt dan zo meteen de tijd aan dat ik mijn sneakers écht de deur uitdoe. Ik heb toentertijd ooit een dappere poging ondernomen door mijn paarse LA Lakers van Adidas en al mijn DC schoenen weg te doen, maar de Adidas superstars en Vans zijn nooit uit mijn kast verdwenen en daar wil ik toch wel weer verandering in aanbrengen. Ik ben nu op dit moment bezig met een persoonlijk doel en als ik dat gehaald heb koop ik Valentino’s of Loboutins. Gewoon, omdat dát de allermooiste zijn!

 

Vind jij hoge hakken ook zo mooi? Hartje onderaan als dit zo is!

Like this post
  •  (6)

You may also like

2 comments

  • Rufo 27 januari 2018   Reply →

    Wanneer komt er een nieuwe vlog

    • Charly 27 januari 2018   Reply →

      Na de meivakantie komt er een vlog over Zuid-Afrika! 🙂

Leave a comment

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.